Halloj bloggen!!! Livet på frizon är skitb...

Halloj bloggen!!! Livet på frizon är skitbra! Jag kanske inte Hr berättat vad frizon är... :-S det är iaf. en kristen festival som ligger typ vid Örebro :-) det är jättekul och det händer massor HELA tiden!! :-) det enda negativa är att vi tältar och på natten blir det ungefär 6 grader vilket är väldigt kallt.. Tur att man har en onepiece! Yrs nu ska jag dra vidare! Seeya!! Kram! :-)


Vem kunde veta att Kristoffer i köket och ...

Vem kunde veta att Kristoffer i köket och Salva har över 70 tatueringar tillsammans? :-O Det fick iaf. vi reda på när vi hade 4-kamp där en gren va frågesport :)


Halloj! Hoppas ni inte är trötta på sms bl...

Halloj! Hoppas ni inte är trötta på sms bloggning för det är väldigt behändigt för mig :) måste bara säga att förut idag på dagens aktivitet så kom en man på 70+ och skulle lära oss dansa! Himla skön kille/man! Va riktigt kul! :D puss och kram! :)


Läger på sundsvik woooow eller nåt... Vi k...

Läger på sundsvik woooow eller nåt... Vi kom hit igår och har därför inte hunnit med så mycket mer än bibelstudie och vattenkrig (fast vi sa inte krig för temat för lägret är fred) de va allt för mig nu ska jag iväg och kolla på när gnejs snygga lite äldre killar spelar volleyboll, precis i min smak! ;) kram!


RSS 2.0