You are a shining light

det hugger i mitt hjärta när jag nu måste ta bort Kajsa Skeppstedt från min kära Macbook! :'(
Jag kommer sakna den! Vad ska jag nu göra med mitt liv?! :-O

You see the smile that's on my mouth

Ida var det hemstudiedag men iställt sov jag alldeles för länge och fixade inför spexfotot imorgon då jag ska vara sweeney todd. Iaf. klockan är och jag är vaken vilket är väldigt ovanligt för mig när det är skola dagen efter. Mem men för ett litet tag sen gjorde jag klart de jag skulle gjort förut idag vilket va att man skulle skriva om sitt bästa resminne från Polen/Tyskland. Jag tyckte de va lite jobbigt att skriva men nu tror jag att jga typ är klar så nu ska jag väl sova andat jag... ska ju upp om ca 5 tim.... jaja godnatt :)
Jag och den söta lilla Patchett :) <3


Remember, we had fun together

Igår kom jag hem från Polen/Tyskland där jag har varit med klassen! Det har varit helt galet kul!!! Va väldigt trött när jag kom hem men höll mig vaken så jag kunde träffa Åsa och Linnéa sen sov jag gött och läng inatt :) Nu är jag hos Erika där jag, Erika, Klara och Hanna byter bilder från resan så man har ett stort utbud. Sen ska jag hem en snabbis och sen till Huvudnässkolan där jag ska vara med på konserten som är ikväll. Om ni inte har något bättre för er så kan ni ju komma dit! Den börjar kl. 18.30 :)


Bild tagen utanför Auchwitz

Kram!

Vi reste till Kraków

Sitter på lektionen som enligt mig inte borde räknas som lektion.... vi snackar om polen typ, fast jag tror vi har typ matte eller nåt... jag vet inte riktigt.... :s Asså jag undrar lite vad jag ska ha med mig på resan.... har skrivit en packlista men vet inte hur bra den är egentligen.... Har ni några förslag på saker som man absolut inte får glömma så dela gärna med dig av de! :)


Lasses låt "min helande tröst" tycker jag passar nu, där han sjunger om krakow! Haha så typiskt mig! (a) :D

All of these lines across my face

Känner att jag inte har uppdaterat bloggen på hela helgen... känns lite jobbigt.... men nu bloggar jag iaf. Helgen har varit bra, i fredags va det som sagt 200-lappen och big slam på kvällen!
I lördags va jag med Åsa, Linnéa, Jenny, Joel och Fredrik hos Åsa! Vi blev tyvärr inte så många denna gången men det va trevligt ändå! Vi gick på en låååång promenad, spelade spel, käkade m.m kul! Jag och Linnéa sov hos Åsa till söndagen. Söndag började med dop i kyrkan! Evelina döptes! Det va fint, trevligt och grymt att se när folk lämnar över sitt liv till Jesus. Jag blev så glad och grät av glädje för hennes skull! Efter dopen åkte jag till överby med mamma, köpte lite grejer till polen resan, tråkiga men nödvändiga grejer... Sen träffade jag Åsa och Linnéa igen och vi varvade super mario bros på wii! Jag vet inte hur lång tid de tog men kul att vi har gjort de, och då sov dom över hos mig till idag.
idag va det fint väder så vi slappade länge i solen och sen målade jag brädor som vi ska bygga staket av senare :)

Långt och tråkigt inlägg känner jag men det är min helg i skrift, väldigt mycket pluspoäng till dom som orkade läsa allt.... :s


KRAM!!

You got me running on sunshine

Big Slam är grymt!! Massa ungdommar från olika ställen som träffas för att komma närmare Jesus! Har precis kommit hem frå Big Slam som ikväll var i Pingstkyrkan i Uddevalla! Va grymt kul! Nu ska jag sova, god natt! :)


Vaken om natten och drömmer på dagen

Idag är det 200-lappen vilket betyder att att fridabarnen är lediga idag!! :D En ledig dag betyder ju sovmorgon men kl.12 kände jag att jag va tvungen att gå upp, planen med 200-lappen är ju att man ska jobba och tjäna 200kr till skolan. Så nu ska jag ut och riva staketet. :)

Har sprungit ända sen barnsben

Idag har Åsa fått tandställning, stackarn! :( Jag har varit hos henne nu på kvällen och hon verkar ha ont, tycker synd om alla som har tandställning!

Aa juste det va nationella prov i mette idag. Det gick äl sådär, orka matte egentligen.... Japp de va väl typ vad jag hade och säga, inte så mycket med andra ord, jaja tråkigt inlägg men jag kna tipsa en låt som slutpose. "Dum av dig" med Daniel Adams-Ray! Väldigt bra låt! :)



KRAM!!!!

Det är så logiskt, alla fattar utom du!

Gårdagen!

Igår orkade jag inte blogga men jag bloggar om vad som hände nu istället :)
Dagen började med att när jag vaknade så hade mitt öga svullnat.... Kul! Jag kanske har blivit allergisk mot nåt, vem vet?? Iaf. mitt ögonlock hängde över halva ögat och jag hade väldigt svårt att se... Det blev bättre och bättre under dagen men de va lite läskigt. Och direkt på morgonen hade vi tyska prov, kul när man inte ser så bra... :s

Japp nu går jag vidare, efter skolan åkte jag till överby med Linnéa och shoppade lite! :)
Jag köpte:
Ett linne såhär ser de ut

Jag köpte också annan tröja

Så ser den ut

Och det klassiska, en bh, får jag alltid köpa när jag är ute och shoppar känns det som. :s
På söndag måste jag ut och shoppa igen, måste köpa lite grejer till resan (polen)

Edward Siccorhand

Inatt sov jag hos Åsa för att hon har spexfoto idag så jag skulle hjälpa henne att göra sig iordnng imorses.  Hon blev en liten Edward Siccorhand. Jag har ingen bild på på hon blev men jag länkar till hennes blogg så hoppas jag att hon lägger ut en bild senare idag! Länk :)
Här är två bilder av hur han ser ut i filmen när Jhonny Depp spelar ett väldigt gulligt experiment! :D





KRAM!!! :)

RSS 2.0