I feel a little better than I did before And if I never see your face again I don´t mind

Dagen har varit bra! Hade syslöjd och lite bild idag, klassen har invigning av elevcafét "Toast" imorgon och vi är nästan klara :) När jag kom hem från skolan va det pluggdax, sen tittade jag på FRIENDS, bra och rolig serie! :D Ja har lite bloggtorka så det blir inte så långa inlägg för tillfället :S


Kanske är det framtida dream team :D

Tjao

Jag kan inte ljuga för dig, du känner mig alltför väl, om du ser mig i ögonen så säger dom... att vi kan bara vara dom vi är!

Igår va jag med Linnéa, Jonatan och Fredrik och sov över med dem, de va kul. "Imorses" va jag, Linnéa och Joel jury på gudstjänsten, nervöst men kul! :D Idag har jag typ bara slappat och tittat på one tree hill typ hela dagen :D Men nu får jag ta tag i mina läxor :S
Tjao!!

bäst

Jag är bäst, det är inte du. linnnéaaaaa


Love, I don't need those things, I don't need no ring, I don't need anything

Filmerna som jag, Hanna och Erika såg i torsdags va bra! Vi såg 3 st, Taken, The stepfateher och Paranormal Activity. Jag är lite besviken att dem inte var läskigare, men dem va bra ändå! Jag tycker att nr 1. va Taken, nr 2. The Stepfather och nr 3. Paranormal Activity.
Igår (fredag) va vi på överby, mycket trevligt! :) När jag och Erika kom hem till mig igen märkte vi att vi va utelåsta, och det är inte första gången jag är de, elektrikern hade mina nycklar och vi stack innan han så jag sa till honom att lägga ut mina nycklar, men när mamma kom hem hittade hon nycklarna och tog in dem och låste in dem, idiota!!!! Så jag tränade lite på mina inbrottskunskaper och det slutade med att jag typ stukade tårna, ne men nästan! Jag hade skitont och jag har nog aldrig varit så arg i hela mitt liv och jag är arg ganska ofta! När mamma kom hem och låste upp för oss va det bara in och ut för jag skulle till kyrkan då, på FISK! Fredagar i Salemkyrkan, mycket trevligt! :D
Nu ligger jag i sägen och tittar på one tree hill, får snart palla mig till att göra lite läxor och städa lite kanske (om jag orkar) sen ska jag va med Linnéa Skot och sova över med henne inatt och imorgon ska vi till kyrkan på gudstjänst och vara jury! :D Jag har äntligen lärt mig att säga Ecuador också, det kan ju inte bli bättre!


Love you!

Puss

you think you got me right where you want me

Om några timmar kommer tjejerna Hanna och Erika hit! Vi ska se massa filmer som vi har hyrt och ha det riktigt mysigt, vi ska se:

Taken:

Den föredetta CIA-agenten Bryan får sig en smärre chock då han ringer sin 17-årige dotter Kim som är på semester i Paris tillsammans med väninnan Amanda. Medan far och dotter talar bryter sig plötsligt iskalla människohandlare in på hotellet och kidnappar de båda kvinnorna. De albanska gangstrarna får dock mer motstånd än vad de räknat med. Bryan är inte en man att leka med och han sätter in hela sin arsenal av effektiva och dödliga knep i kampen att finna Kim och Amanda och straffa deras kidnappare. Bryan har dock bara fyra dygn på sig att hitta flickorna innan de blir sålda till prostitution i ett främmande land och försvinner för alltid. En kapplöpning mot tiden har börjat...

Hierro:

under en båtresa till ön Hierro förlorar Maria sin lille son Diego. Har ha fallit överbord? har han blivit bortförd? ingen vet. Diego är helt enkelt bara försvunnen.
Sex månader senare försöker Maria leva med sin smärtsamma förlust och gå vidare i sitt liv, när hon får ett oväntat telefonsamtal. Man har hittat kroppen efter ett barn och Maria måste återvända till Hierro. Tillbaka på ön - ett skrämmande landskap befolkat av ondskefulla varelser - tvingas hon konfrontera sina värsta mardrömmar. På den fasansfulla väg som leder till hennes son tvingas hon inse att vissa mysterier bör förbli olösta.

The Stepfather:

Michael Harding kommer hem från militärskolan och finner sin mamma upp över öronen förälskad i sin nya sambo och pojkvän David. Till en början verkar David vara en riktigt bra karl - en perfekt framtida make och styvfar. Men när Michael och hans flickvän börjar forska i Davids förflutna, upptäcker de en mörk och farlig sida hos Michaels nya "pappa" i denna fängslande och skrämmande thriller.

Paranormal Activity:

Paranormal Activity spelades in under en vecka i regissörens eget hem med handkamera med hjälp av några av hans vänner och med färska skådespelare i huvudrollen.
"Skräck som tar andan ur dig. Jag kan inte minnas att jag blivit så rädd på mycket länge. Här är årets bästa skräckfilm"
"Skrämmer av dig brallorna"
WHAT HAPPENS WHEN YOU SLEEP? DON´T SEE IT ALONE"




Imorgon berättar jag vad vi tyckte om filmerna! :D

Puss

I may be weak but Im never defeated, And Ill keep believing

Idag har ju varit i kyrkan, första onsdagen som hjälpledare (skulle egentligen inte varit där men men...) Det va lite lekar och träning på att vara fru Bagge! HAHA Alltid lika roligt!! På söndag ska vi (jag, Joel och Linnéa) vara jury Joel=Herr Bagge, Jag= Fru Bagge, Linnéa=Lilla bocken bruse, Johans roliga påhitt :D
När jag kom hem va det läxa som gällde, so för hela slanten, har skrivit lite mer än ett A4 nu, bara typ lika mycket kvar tills på måndag :S Aja det blir säker bra tillslut! :) Nu ska jag sussa (gå och lägga mig) Läsa lite i min bok Liza Marklunds Studio sex. Mycket bra bok, den rekommenderar jag :D



"En ung kvinna hittas sexmördad på en kyrkogård. En minister misstänks för brottet. Om ett par veckor är det riksdagsval och drevet går. Annika Bengtzon är vikarie på tidningen Kvällspressen. Hon ser mordet som sin chans att få ett fast jobb. Snart riskerar hennes ambitioner att sätta krokben för henne själv. Hon dras in i en cirkel av porrklubbar, storpolitik och massmediala övergrepp. Den våldsamma upplösningen är högst oväntad, inte minst för Annika själv."

Puss

I am awake, it's getting late I'm in no state to be alone now, I'm alone now

Jag ska snart beställa från Hm och har mina 6 saker som jag länge har tänkt på och antagligen ska beställa nu

Kofta 149kr

Skor 249kr (349) REA!!!! :D

Leggings 99kr

Klänning 299 kr, vet dock inte vilken färg jag vill ha, vad tycker du?

Klänning 299kr

Strumpbyxor 79:50kr
Tillsammans går allt på 1174,5

Liten parentes! MOBIL!!! :D

Ett litet plus att den är blå!!!! :D Så det är nog den jag sparar till nu :)
(Eller en Iphone 3GS!!)

Puss

I tried to hide it, I can't deny it, Say you love me, yeah, all or nothing

Ibland är livet bra ibland är det dåligt! Just nu är det bra för jag såg en rolig grupp på facebook. Nu kommer du säkert säga "amen den är ju gammal!" Men jag såg den för bara några minuter sen! :D HAHA

Snart blir det dåligt för då ska jag plugga :/

Puss

But I think you know what I need, Impossible as it may seem

Mentorstiden: Jag och Patchett flummade hela lektionen fick INGENTING gjort! Fick några bilder på mig och lilla perris iaf. :)





Snygga? ehh NOT!!!!

Engelskan: Rolig, göra debattgrej tills nästa vecka, jag och Erika i ett lag som ska debattera emot skoluniformer mot Klara och Patchett som är för skoluniformer :)

Bästa laget som kommer att vinna!!!



Inte lika bra! Jag menar allvarligt!!!

Det va allt för nu ses antagligen senare ikväll! :D

Puss

Award



Detta går ut på att jag ska berätta 7 saker om mig själv, och sen ska man ge bort awards till
7 stycken. Så mina går till: Hanna, Linnéa S, Jenny, Sofia, Agnes, Åsa & Klara !
Jag fick award av Erika och Linnéa P

Reglerna:
Som Awardvinnare ska du kopiera in Awardbilden i din blogg, för att visa att du har fått den.
Tacka och länka tillbaka till den du fick Awarden av. Ge Awarden till 7 andra bloggsystrar/bröder och
länka till dem. skriva 7 intressanta saker om dig själv.

1. Jag konfirmerade mig i Salemkyrkan förra året och älskar konfirmationsgänget!
2. Jag vet inte vad jag vill gå på gymnasiet
3. Jag längtar inte till nästa sommar!
4. Jag har precis färgat håret brunt
5. Jag älskar amerikanska serier
6. Jag har opererat knät för att mitt korsband gick av 3 år tidigare
7. Jag tränar på soprtlife och tycker det är grymt kul!

What is it gonna take to get you there? If fear was money, you’d be a millionaire

Va tråkig jag har varit denna helgen! Inte ett enda blogginlägg! :-O Aja i går (lördag) va jag på Åstol med de nya konfirmanderna, hjälpledarna och ledarna! När jag har gjort nåt med dem så säger ju alltid jag att jag har varit med konfirmationsgänget men det går ju inte att säga så längre egentligen för vi är ju inte konfirmander längre och istället för att säga alla namnen så säger jag nu dram team, det är vårat gruppnamn! :D Aa vi va på Åstol iaf. och hade det grymt kul! de nya konfirmanderna är väldigt många men väldigt snälla och trevliga allihop, det kommer helt klart att bli ett bra år! Igår natt till idag (lördag till söndag) sov jag över med Åsa och Linnéa vi va så himla trötta så vi somnade typ med en gång, såg en film (Linnéa somnade mitt i filmen) och sen sov vi. Idag har vi typ inte gjort så mycket typ ätit, tagit en tur till fyrkanten, färgat mitt hår och kollat på film. Aja det va trevligt ändå! tack för det tjejer!!!

Före och efterbilder på mitt hår!

Före

Efter

Puss

The color of your skin don't matter to me As long as we can live in harmony

Skolan idag va helt OK. På tyskan idag lärde vi oss SMS förkortningar!! Sjukt kul asså! Det va Fridajogg idag, inte det roligaste men det gick väl det med. Vi fick sluta tidigare och det är de enda som räknas! :D När jag kom hem pluggade jag lite trafikregler, käkade lite och snart ska jag och Erika på bio. Karate kid! :)


LAMITO är min favorit! :D HAHA

I was sure you would keep Every promise, you would keep Every word

I skolan idag hade vi bara tråk lektioner. Först tyska sen so sen "musik" (men vi fick skriva cv istället) och sist no, det är tur att vi har alla dem lektionerna på den korta dagen iaf! Har gjort lite tyska läxa nu, är inte riktigt klar än, det är ju så tråkigt! Jag tycker så synd om Linnéa Skott!! hon har tandställning nu och det måste gjort så ont! Klara som har tandställning sa att jag skulle säga till Linnéa att det skulle göra ont de kommande 2 veckorna och då sa jag aa men vilket bra pepptalk!!! Inte det bästa jag har hört. Det jag vill ha sagt är att jag tycker synd om dig! Jag tycker synd om alla som har tandställning! Stackare! :'(
Jag skulle egentligen vara ute och springa nu med pappa och han lovade att han skulle vara hemma kl. 6 men han har varit i Mellerud idag och va tvungen att jobba över lite så han blir sen, är jag förvånad? NEJ!!!! Då tyckte jag att rubriken passade :) Hoppas han kommer om 20 min som han sa, annars är han död för jag ska på bodybalance direkt efteråt med Åsa och Krissa. Väskan är packad så när vi kommer tillbaka sen så är det bara till att in och hämta väskan och sen upp till Krissa och Åsa! Aja det blir säkert bra i slutändan! :)



PUSS

Det kanske var pundigt, det kanske var bra

Jag sitter vid köksbordet och tittar ut på det regniga regnet, och det ska jag cykla i?! Allvarligt talat!! Får väl helt enkelt försöka leta rätt på lite regnkläder och bara gilla läget. Hoppas jag hittar några bara.


I'm so tired of tears So done with wishing you were still here

På sista har jag varit lite depp men börjar bli bättre nu. Tänkte göra massa läxor och plugga trafikregler men istället började jag prata med Joel i telefon och har nu pratat med honom i snart 3 timmar! OMG!!!!!


There's a time for everyone

Skolfoto idag! Dagen till ära har jag på mig ett par ärvda mörka jeans och en blå randig skjorta. Nu ska jag snart dra mig till skolan.

PUSS

Jag ser vad som händer fast inte dom förstår

Dagen har tillbringats för storstädning! Jag har städat och putsat fönster och massa sånt i mitt nuvarande rum och i mitt blivande rum och mamma och pappa har städat resten av huset. Nu är jag trött, ska sätta mig med trafikregler snart. Senare ikväll blir det Irene Huss :D



PUSS

Jag sparkar höstlöv med min son Gud välsigne hans små fötter där dom går

Har varit i kyrkan med gamla konfirmationsgänget och planerat vad vi har för uppgifter som hjälpledare för det nya konfirmanderna! Börjar med att vi åker till Åstol på lördag, vi hade det så sjukt kul där förra året, kul att få vara med iår igen! :D När jag kom hem åt vi thi mat och tittade på tv. Nu sitter jag och tittar på "offside" med mitt kaffe och min muffins :D Taggar inför imorgon då jag ska upp tidigt och åka till Jönköping igen.


Kärlek!!!!!!! :D

Puss

Can you feel the love tonight

Idag va andra och sista dagen av ungdomsdagarna, har varit bra, roligt och för det mesta intressant :) Idag när "ung utan pung" (teater) uppträde blev jag värsta uppraggad av en kille i bara kalsonger :S Det upplever man inte varje dag! När jag kom hem satte jag mig med läxor och skulle överföra lite grjer till datorn men efter ett tag blev jag så himla trött så jag stack och tränade lite och vatten massage efteråt! Väldigt skönt! Nu ska jag ta tag med läxorna igen. :)


Ung utan pung

Puss

The scar you left can't be repaired The knife is in your hands

När jag kom hem från skolan jobbade jag och Åsa i Freddes trädgård, käna lite money :) När jag kom hem igen kom jag på att jag inte hade någon nyckel och för första gången på 15 år va alla fönster och dörrar stänga och låsta :( Så jag fick lydigt sitta och vänta på att pappa skulle komma hem, då va det bara ätt käka lite och sen drog jag och Åsa till sportlife för lite Zumba. Mycket roligt! Sitter nu och tittar på Irene Huss, Nattronden.





I'm hurt, Love struck me down again

Sitter i skolan och tittar på h&m och nellys hemsidor och har hittat lite grejer som jag vill ha! :D

Från H&M:


149 kr


99 kr


79:50 kr


79:50 kr


129 kr


199 kr


299 kr


79:50 kr

och från nelly:


379 kr

Ni behöver inte vara oroliga, jag ska inte köpa allt! :D


Sitting here, on this lonely dock Watch the rain play on the ocean top

Sitter och Kollar på "A lote like love" gjorde läxa förut också men är klar med den nu. Finns inte så mycket annat att säga. Ska kolla vidare nu och sen gå och lägga mig. God natt! :)


One night in Bangkok!

Är i syslöjden och klär anslagstavlor. Jag och Erika har precis skrivit ut bilder som vi ska skära ut och trycka på anslagstavlorna. Ganska kul :)


No matter how hard I try You keep pushing me aside And I can't break through There's no talking to you

varit vaken i typ en timme nu kanske, har käkat lite frukost och duschat. Nu sitter jag och chattar med Erika på facebook och ska snart klä på mig så jag kan dra mig till henne sen så vi kan åka upp på berget och se en viss Hanna Andersson som älg. Det blir en spännande upplevelse! :D


Need to grow older with a girl like you

Sitter här med Erika och tar massa bilder och typ leker med den nya datorn som vi fick idag :D:D:D Efter skolan åkte vi till stan och köpte hårfärg till Erika och grafitti nagellack till mig och Erika. Blev skithäftigt!!! :D Här kommer lite bilder! :)


Våra nagellack :D




















Älskar de nya datorerna!!!! :D

och Erika

RSS 2.0