you think you got me right where you want me

Om några timmar kommer tjejerna Hanna och Erika hit! Vi ska se massa filmer som vi har hyrt och ha det riktigt mysigt, vi ska se:

Taken:

Den föredetta CIA-agenten Bryan får sig en smärre chock då han ringer sin 17-årige dotter Kim som är på semester i Paris tillsammans med väninnan Amanda. Medan far och dotter talar bryter sig plötsligt iskalla människohandlare in på hotellet och kidnappar de båda kvinnorna. De albanska gangstrarna får dock mer motstånd än vad de räknat med. Bryan är inte en man att leka med och han sätter in hela sin arsenal av effektiva och dödliga knep i kampen att finna Kim och Amanda och straffa deras kidnappare. Bryan har dock bara fyra dygn på sig att hitta flickorna innan de blir sålda till prostitution i ett främmande land och försvinner för alltid. En kapplöpning mot tiden har börjat...

Hierro:

under en båtresa till ön Hierro förlorar Maria sin lille son Diego. Har ha fallit överbord? har han blivit bortförd? ingen vet. Diego är helt enkelt bara försvunnen.
Sex månader senare försöker Maria leva med sin smärtsamma förlust och gå vidare i sitt liv, när hon får ett oväntat telefonsamtal. Man har hittat kroppen efter ett barn och Maria måste återvända till Hierro. Tillbaka på ön - ett skrämmande landskap befolkat av ondskefulla varelser - tvingas hon konfrontera sina värsta mardrömmar. På den fasansfulla väg som leder till hennes son tvingas hon inse att vissa mysterier bör förbli olösta.

The Stepfather:

Michael Harding kommer hem från militärskolan och finner sin mamma upp över öronen förälskad i sin nya sambo och pojkvän David. Till en början verkar David vara en riktigt bra karl - en perfekt framtida make och styvfar. Men när Michael och hans flickvän börjar forska i Davids förflutna, upptäcker de en mörk och farlig sida hos Michaels nya "pappa" i denna fängslande och skrämmande thriller.

Paranormal Activity:

Paranormal Activity spelades in under en vecka i regissörens eget hem med handkamera med hjälp av några av hans vänner och med färska skådespelare i huvudrollen.
"Skräck som tar andan ur dig. Jag kan inte minnas att jag blivit så rädd på mycket länge. Här är årets bästa skräckfilm"
"Skrämmer av dig brallorna"
WHAT HAPPENS WHEN YOU SLEEP? DON´T SEE IT ALONE"




Imorgon berättar jag vad vi tyckte om filmerna! :D

Puss

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0